Søg job hos Ritter & Jensen Marketing

Barcelona

Et spændende job og en oplevelse for livet i en af Europas metropoler til dig, som har lyst til at prøve noget nyt.

Barcelona er ikke bare grisefester og golfbaner – det er en charmerende middelhavsby med masser af smukke strande og et fodboldhold i en af verdens bedste ligaer, men der er mere - meget mere! Barcelona er en af Europas mest attraktive destinationer for unge mennesker, der vil opleve det perfekte mix af clubbing, kultur og shopping – og så ligger byen tæt på Puerto Banus, Spaniens jet-set-mekka, hvor det vælter med hurtige biler, fede modebutikker og lækre cocktails.


I Barcelona har vi allieret os med et boligselskab, som hjælper dig med at finde et sted at bo og komme ordentlig på plads. På den måde får du selv lov til at bestemme, hvor i Barcelona du gerne vil bo.


Hos Ritter & Jensen foregår alt på dansk, men hvis man ønsker at styrke sit sprog eller ligefrem lære spansk, så er spanierne meget imødekommende og tålmodigt folkefærd – det er vi også. Vi håber at du, som medarbejder hos os, vil være en del af det fællesskab vi har.

Om jobbet
Som kvalitetsmedarbejder hos Ritter og Jensen bliver du et del af et lille og ungt team med stærkt sammenhold. Vi er samarbejdspartnere med blandt andre Call me og Telia, og din opgave bliver at sikre at vores kunder får den absolut bedste oplevelse og service hos Ritter og Jensen, overvågning af mere end 100 sælgeres salg og opfølgning på gode og dårlige kundehenvendelser.


Løn
Du arbejder 37 timer om ugen og får en fast løn med mulighed for bonus.


Stærkt sammenhold
Som medarbejder hos Ritter&Jensen bliver du en del af den gode stemning. Vi sidder i åbne kontormiljøer og det gør at humøret altid er højt. Derudover arbejder vi ikke kun sammen – vi fester også sammen.


Personlig udvikling
Vi er blandt de bedste i branchen – det er vi, fordi vi aldrig stopper med at udvikle os. Derfor så arbejder vi ligeså meget for dig, som du arbejder for os. Det gør vi gennem coaching og sparring mellem medarbejderne. Det er sjovere at gå på arbejde, når man er god til det man gør og det sørger vi for, at du bliver – og forsætter med at være det!

Send din ansøgning nu

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i din ansøgning, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Vi vil bare gerne høre om dig, hvem du er og hvorfor du passer perfekt ind hos Ritter & Jensen. Vi bekræfter alle ansøgninger vi modtager. Såfremt du ønsker at sende din ansøgning pr. mail, kan den fremsendes til job@ritterogjensen.dk