Søg job hos Ritter & Jensen Marketing

Barcelona

Salgskonsulent i hjertet af Barcelona

Nye salgstalenter til vores afdeling i Barcelona
Ritter & Jensen Marketing er blandt de mest succesrige og ambitiøse telemarketingsbureauer i Danmark. Vi har slået salgsrekorder og åbnet flere store afdelinger i Danmark. En af grundene til Ritter & Jensens store succes er, at vi forstår at skabe rammerne for den fedeste arbejdsplads -samtidig med at få skabt de bedste resultater.


Hvorfor Ritter & Jensen Marketing?
Få en oplevelse for livet i en af de fedeste byer i hele Europa. Vi har netop åbnet et helt nyt stort kontor i hjertet af Barcelona (Rambla Catalunya). Vi søger dygtige og kompetente folk til vores nye call-center i Barcelona. Hos Ritter & Jensen har vi 3 hovedfokus områder: UDVIKLING – Vi arbejder professionelt og bestræber os hele tiden på at blive bedre som firma, team og individ. SOCIALT SAMMENHOLD – Hos Ritter & Jensen er vi en familie, hvor vi tager os af hinanden. Vi sidder i et åbent lækkert kontormiljø, hvor stemningen altid er i top – udover det, så afholder vi også en masse sociale arrangementer - og hvilket bedre sted til det end i Barcelona?! GOD LØN - Vi har en af markedets højeste provisionsordninger og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan tjene. Lønpakken er sammensat af fast løn, provision og bonus.

Jobbet
Som salgskonsulent i Ritter & Jensen Marketing vil dit primære fokus være, at generere salg til vores kunder via telefonen. Vi har allieret os med nogle af de bedste brands på markedet i Danmark, hvor alt foregår på dansk. Det er langt fra et krav at have erfaring, vi lærer dig alt omkring salg. Vi giver dig alle de redskaber, der skal til for at lykkes i denne branche. Jobbet er et fuldtidsarbejde på minimum 37 timer om ugen mandag til fredag. Uden for arbejdstiden afholder vi ofte sociale arrangementer og hjælper dig med at opbygge en hverdag. Kort sagt, så kommer du ikke til at kede dig.

Så hvis du kunne tænke dig et spændende udfordrende job i Europas fedeste by, så send en ansøgning med det samme.


OBS:
Der er begrænsede pladser
Lokation: Rambla Catalunya, Barcelona

Send din ansøgning nu

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i din ansøgning, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Vi vil bare gerne høre om dig, hvem du er og hvorfor du passer perfekt ind hos Ritter & Jensen. Vi bekræfter alle ansøgninger vi modtager. Såfremt du ønsker at sende din ansøgning pr. mail, kan den fremsendes til job@ritterogjensen.dk