Søg job hos Ritter & Jensen Marketing

København

Et spændende og fleksibelt job med gode kollegaer til dig som synes, det skal være sjovt at gå på arbejde.

Hos Ritter&Jensen Marketing i København kommer du til at arbejde i vores kontor der ligger få minutter fra indkøbsmuligheder og Fisketorvet.

Om jobbet
Du kommer som medarbejder til at indgå i et ambitiøst, stærkt og ungt team. Vi samarbejder med store danske brands, hvor du kommer til at være deres stemme udadtil.


Markedets bedste lønninger
Du arbejder 37 timer om ugen og der er ingen begrænsning på hvor meget du kan tjene. Derudover har vi gode bonusordninger og månedlige salgskonkurrencer med vanvittige præmier, såsom fjernsyn, PS4 og andre fede ting.

Stærkt sammenhold
Som medarbejder hos Ritter&Jensen bliver du en del af den gode stemning. Vi sidder i åbne kontormiljøer og det gør at humøret altid er højt. Derudover arbejder vi ikke kun sammen – vi fester også sammen.


Personlig udvikling
Hos Ritter&Jensen arbejder vi ligeså meget for dig, som du arbejder for os. Du vil blive coachede og udviklet som medarbejder hos os. Det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde og det tror vi på det er, når man er dygtig til det man laver.

Send din ansøgning nu

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i din ansøgning, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Vi vil bare gerne høre om dig, hvem du er og hvorfor du passer perfekt ind hos Ritter & Jensen. Vi bekræfter alle ansøgninger vi modtager. Såfremt du ønsker at sende din ansøgning pr. mail, kan den fremsendes til job@ritterogjensen.dk